Storstädning i Uppsala


Ett par gånger per år mår hemmet bra av att få en grundlig storstädning. Det kan vara till studentmottagningen, till jul eller bara en rejäl vårstädning. Många städmoment glöms ofta glöms bort i den vardagliga städningen och därför lägger vi extra fokus på att få bort eventuell ingrodd smutts vilket sedan underlättar den kontinuerliga städningen.

Anlitar ni oss så kommer ett av våra professionella team att gå igenom varenda del av er bostad och rengöra det grundligt. Allt från fönsterputsning till rengöring av ugnen ingår i vår tjänst. Vi lämnar alltid ett fastpris redan vid bokning. För oss på NOX är din upplevelse det viktigaste. Därför ger vi dig möjlighet att uppleva städkvaliteten direkt på plats tillsammans med vår arbetsledare efter städningen. På så sätt säkerställer vi att vårt resultat motsvarar din förväntning.

För att du ska få ett fast pris och all information behöver vi bara veta vart vi ska skicka informationen. Fyll i dina uppgifter nedan så får du ett mejl inom några sekunder sekunder. 

E-postadress
Telefonnummer
Skicka