Flyttstädning i Uppsala


Slappna av och låt oss ta hand om din flyttstäd så garanterar vi att det blir rent. Vi utför varje månad hundratals flyttstädningar i bara Uppsala och vi vet exakt vad som krävs för att göra såväl dig som beställare, eventuell hyresvärd och den inflyttande nöjd med resultatet.


Genom att anlita NOX för flyttstädning så vet du att:


Allt ingår i tjänsten, vår flyttstäd är komplett inklusive fönsterputs enligt mäklarsamfundets rekommendationer! Du får rätt pris, vi har fasta priser och du får alltid veta innan du beställer vad priset på fakturan blir. Du kan känna dig trygg med oss. Vi har ansvarsförsäkring, omfattande rutiner för nyckelhantering och kompetena medarbetare ute på fält. Vi har även alltid en teamledare ute på varje uppdrag.

Kvalitetsgaranti på städningen

Du är garanterad kvalitet. Om du som beställare, din hyresvärd eller den inflyttande har några som helst synpunkter på städningen vi utfört kommer vi tillbaka helt kostnadsfritt och åtgärdar det. 

För att du ska få ett fast pris för din flyttstäd, mer information och en checklista på vad som ingår i flyttstädningen behöver vi bara veta vart vi ska skicka informationen. Fyll i dina uppgifter nedan så får du inom några sekunder ett mejl med all information där du även direkt kan boka en städning. Enkelt va?

E-postadress
Telefonnummer
Skicka